Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Retailversie GTA IV duikt op

Wat is er uiteindelijk toch nog van gekomen? Grand Theft Auto 4 is gelekt. We hebben het hier over de Xbox 360 versie. Het lek zit waarschijnlijk in de distributiehandel, aangezien reviewexemplaren pas na aankomend weekend verspreid zullen worden.

Dit is niet zo mooi voor Rockstar en Take 2. Ze zullen nu een hoop inkomsten missen door dit lek. Dat neemt niet weg dat de game veel zal gaan verkopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?