Respawn vol in de aanval tegen Apex Legend-cheaters

Geplaatst:

Ontwikkelaar Respawn Entertainment gaat vol in de aanval tegen de vele cheaters in Apex Legends. Een nieuw anti-cheatsysteem werpt nu al zijn vruchten af en heeft al voor vele bans gezorgd.

Als een game populair is, neemt met het gebruikersaantal ook het aantal cheaters zienderogen toe. Ook de battle royale-game Apex Legends heeft hier last van en ontwikkelaars stellen alles in het werk om de game zo eerlijk mogelijk te houden. Dankzij een nieuw anti-cheatsysteem dat op 19 maart met de Season One-update kwam, zijn er in 44 dagen al ruim 770.000 cheaters geweerd van de game. Daarnaast zijn er de afgelopen twintig dagen ook nog eens vier duizend mensen geblokkeerd die cheats verkochten of aan het spammen waren. Opgeruimd staat netjes, zullen we maar zeggen.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord