Respawn Entertainment werkt aan nieuwe singleplayer-game

Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe singleplayer game. Dit blijkt uit een aantal openstaande vacatures.

Respawn Entertainment kennen de meesten waarschijnlijk van de battle royale-game Apex Legends. De ontwikkelaar heeft echter ook ervaring met singleplayer-games. Nu lijkt Respawn aan een nieuwe singleplayer-game te willen werken. Op haar site zijn namelijk een aantal vacatures verschenen voor onder andere Lead Technical Game Designer, Senior Technical Game Designer, Senior Combat Designer en Senior Level Designer om zich bij het nieuwe Singleplayer Team van Respawn te voegen. Aan welke game deze nieuwe designers gaan werken, is momenteel niet bekend. Het kan wellicht Titanfall 3 zijn, maar misschien ook een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. Wellicht gaat het wel om een compleet nieuwe IP. De tijd zal het leren.

Hopelijk maakt Respawn Entertainment gauw meer bekend over deze nieuwe singleplayer-game.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?