Resonance of Fate 4K/HD Edition aangekondigd voor PlayStation 4 en pc

Geplaatst:
Aangepast: 18 september 2018 12:24

Tri-Ace heeft aangekondigd dat de Resonance of Fate 4K/HD Edition wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en de pc. De originele game is in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uitgekomen.

De aarde in de nabije toekomst wordt geteisterd door atmosferische vervuiling en heeft de bevolking gedecimeerd. Rond het purificatiesysteem, Basel, wordt een nieuwe samenleving opgebouwd. De mechanische kern, Zenith, verbindt de levens van de bevolking aan de quartz stones. Deze voorwerpen maken je immuun voor de vervuiling en zijn belangrijk voor je sociale status en levensduur. Zephyr, Vashyron en Leanne ontdekken dat de regenten van de stad, de Cardinals, de mechanische kern willen toe-eigenen. Bekijk de trailer hier.

Resonance of Fate 4K/HD Edition komt op 18 oktober naar de PlayStation 4 en de pc.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord