Resistance 3 wordt onthuld op de gamescom?

De geruchten gaan rond in gameland dat Resistance 3 mogelijk onthuld gaat worden tijdens de gamescom.

Dinsdag 17 augustus houdt Sony een persconferentie. Sony heeft verrassend gereageerd op het nieuws met:

I'm afraid I can't comment on this,

Het nieuws rondom Resistance 3 begon toen er in Los Angeles vorig jaar een grote billboard opdook met daarop het logo van Resistance 3.

De gamescom begint op 18 augustus voor de pers en voor het grote publiek is de beurs van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus geopend. Wij zijn er, zoals elk jaar, gewoon weer bij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?