Check hier alle PlayStation State of Play content

Resistance 3 duikt opnieuw op

Vandaag is de game Resistance 3 opnieuw opgedoken op een website van een online-retailer.

Zo kan je de game nu pre-orderen op eStarland.com voor $56,95, en de beschrijving van de game luid als volgt:

Continue the fight against the Chimera invasion in Resistance 3, as the battle moves to New York City and humanity makes its final stand.

Resistance 3 is afgelopen maand niet aangekondigd op de E3, maar misschien bewaart Sony nog wat grote titels voor op de gamescom die volgende maand plaats vind.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?