Resistance 3

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 9 september 2011
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Resistance 3 bèta begint 10 augustus

De bèta van Resistance 3 zal 10 augustus van start gaan. De eerste mensen die erin mogen zijn de PlayStation Plus leden. Er zijn ook andere groepen die in de bèta mogen, maar niet per se vanaf dezelfde dag. In de bèta zullen twee maps aanwezig zijn: the Seaside of Glamorgan en Trainyard in Bogota. Hier zullen twee modussen speelbaar zijn: de standaard Team Deathmatch en Chain Reaction.

Door middel van een standaard levelsysteem kun je wapens, abilities en skins vrijspelen en aanpassen. De levelcap staat op 20, dus niet alles is vrij te spelen in de bèta .

De bèta duurt tot het spel uitkomt op 9 september voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?