Resistance 2 skins gratis te downloaden

Al eerder konden Amerikanen genieten van 2 gratis skins voor Resistance 2, die sinds vorige week donderdag te downloaden waren uit de Amerikaanse PlayStation Store. Nu krijgen wij ook de kans om deze 2 gratis skins op te pikken a.s. donderdag, dan verschijnen ze in de Europese PlayStation Store.

Het gaat hier om de skin van Grim, een zeer gevaarlijke en snelle Chimera en om de skin van Dr. Malikov. Dit is vandaag bekendgemaakt door Dan, de producer van Resistance 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?