Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Resistance 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Resistance 2 moet Gears of War 2 verslaan?

Vice-president, Scott Steinberg van Sony's product marketing afdeling heeft gezegd dat Resistance 2 het antwoord is op Gears of War 2, dat op de Xbox 360 gaat verschijnen dit jaar.

Het wordt een nek-aan-nek race rond kerst tussen beiden shooters, Resistance 3 wordt één van de beste PS3-titels van dit jaar, aldus Steinberg.

Resistance 2 wordt alweer de derde titel van ontwikkelaar Insomniac op de PS3. Gisteren verscheen er op hun website een verslag van de ontwikkeling van deze game bij te houden om zo andere ontwikkelaars op de PlayStation 3 van dienst te zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?