Check al onze gamescom content hier!

Resident Evil Zero in januari

Resident Evil verkoopt goed op de Nintendo Wii. Dit ontdekte Capcom kortgeleden. De ontwikkelaar werkt nu aan een remake van Resident Evil Zero, die eerst uitkwam op de Nintendo Gamecube.

Capcom maakte vandaag bekend dat Resident Evil Zero op 22 januari 2010 in Europa verschijnt. Amerikanen kunnen al eerder met de game aan de slag. Daar zal game 1 december 2009 uitkomen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?