Resident Evil Archives: Resident Evil Zero

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 22 januari 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Resident Evil Zero binnenkort op de Wii

Zojuist meldt het Japanse Famitsu Magazine dat Capcom werkt aan Resident Evil Zero voor de Nintendo Wii. Deze game verscheen onlangs op de GameCube in 2002. De game moet deze zomer nog in de Japanse winkels liggen.

Het is nog niet duidelijk wat er aan het origineel veranderd wordt. Wellicht zul je Billy Coen en Rebecca Chambers met de Wii-mote moeten besturen. Capcom heeft op dit nieuws nog niet gereageerd. Nu is Famitsu doorgaans een betrouwbare bron. We zullen zien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?