Resident Evil Village verkoopt drie miljoen stuks

Geplaatst:

Resident Evil Village doet het uitstekend. De horrorgame verkoopt namelijk drie miljoen stuks in de eerste week van de lancering. Daarnaast onthult Capcom de verkoopcijfers van de gehele serie.

Resident Evil Village is een wereldwijd succes. Capcom deelt via een persbericht de cijfers en daarin zien we dat de horrorgame meer dan drie miljoen exemplaren verkocht heeft in de eerste week. Daarnaast laat Capcom weten dat de serie het uitstekend doet in het algemeen. Resident Evil 7: Biohazard heeft totaal nu 8,5 miljoen stuks verkocht en de gehele franchise bij elkaar heeft meer dan honderd miljoen games verkocht. Capcom is echter nog niet klaar. Ze laten namelijk weten dat er nog meer Resident Evil-content aankomt zoals de multiplayer-game Resident Evil Re:Verse en de Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness. Bekijk hier de review van Resident Evil Village. Bekijk hier de launch trailer van Resident Evil Village, maar wees bewust van potentiële spoilers.

Resident Evil Village is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord