Check hier alle E3 2021-content

Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Resident Evil Village verkoopt drie miljoen stuks

Resident Evil Village doet het uitstekend. De horrorgame verkoopt namelijk drie miljoen stuks in de eerste week van de lancering. Daarnaast onthult Capcom de verkoopcijfers van de gehele serie.

Resident Evil Village is een wereldwijd succes. Capcom deelt via een persbericht de cijfers en daarin zien we dat de horrorgame meer dan drie miljoen exemplaren verkocht heeft in de eerste week. Daarnaast laat Capcom weten dat de serie het uitstekend doet in het algemeen. Resident Evil 7: Biohazard heeft totaal nu 8,5 miljoen stuks verkocht en de gehele franchise bij elkaar heeft meer dan honderd miljoen games verkocht. Capcom is echter nog niet klaar. Ze laten namelijk weten dat er nog meer Resident Evil-content aankomt zoals de multiplayer-game Resident Evil Re:Verse en de Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness. Bekijk hier de review van Resident Evil Village. Bekijk hier de launch trailer van Resident Evil Village, maar wees bewust van potentiële spoilers.

Resident Evil Village drie miljoen1

Resident Evil Village is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?