Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Resident Evil Showcase binnenkort te zien

Capcom heeft de Resident Evil Showcase officeel aangekondigd. Via een teaser voor de showcase is gedeeld dat we veel nieuwtjes kunnen verwachten.

Nu de releasedatum voor Resident Evil Village steeds meer dichterbij komt, worden er ook meer details en beelden over onthuld. Zo waren er gisteren nog nieuwe gameplaybeelden van Resident Evil Village gedeeld. Capcom heeft vandaag via een teaser video bekendgemaakt dat de Resident Evil Showcase volgende week gaat plaatsvinden. In de teaser wordt ook aangekondigd dat we een nieuwe trailer en gameplaybeelden voor Resident Evil Village kunnen verwachten. Daarnaast werd onthuld dat er een aantal verrassingen voorbij gaan komen in de Resident Evil Showcase.

De Resident Evil Showcase start op de avond van 15 op 16 april om 00:00 en is te kijken via het YouTubekanaal van Resident Evil. De open bèta voor Resident Evil Re:Verse is vanaf nu te spelen.

BRON Capcom

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?