Resident Evil 3 Remake
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Resident Evil Resistance onthult zijn geheimen

Capcom maakte onlangs de twee meesterbreinen bekend die je kunt spelen in Resident Evil Resistance.

Alex Wesker en Ozwell E. Spencer worden de speelbare karakters van Resident Evil Resistance. Voor mensen die bekend zijn met de gamereeks zijn dit zeker geen nieuwe namen. Spencer is natuurlijk de CEO van Umbrella en de groter tegenstander in elk deel van de reeks. Alex Wesker is de enige overlevende van het 'Wesker Plan' van Spencer en de hoofd-tegenstander in Resident Evil Revelations 2. Wesker en Spencer zijn samen met Anette Birkin en een nieuw karakter, Daniel Fabron, de hoofdpersonen in Resident Evil Resistance. Capcom gaf al eerder de bestandsgrootte van de remake van Resident Evil 3 vrij, die behoorlijk omvangrijk is. Dat is ook niet zo gek, aangezien er een gehele extra campaign is toegevoegd, waarin je deze door en door slechte meesterbreinen kunt spelen en meer van hun kant van het verhaal leert.

Resident Evil 3 Remake komt uit op 3 april 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?