Resident Evil 7: Biohazard

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 24 januari 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Resident Evil 7 verschijnt deze week op Nintendo Switch

Capcom heeft zojuist bekendgemaakt dat Resident Evil 7, die begin vorig jaar verscheen op de console en pc, deze week naar de Nintendo Switch komt via de cloud. Het is onduidelijk of de game ook in Europa beschikbaar is.

Resident Evil 7 is enkel 45 megabyte zwaar en wordt rechtstreeks vanuit de servers van Capcom gedraaid middels een cloud-dienst (zoals PlayStation Now). Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de port niet zo enorm zwaar is.

De hybride console heeft mogelijk altijd een internetverbinding nodig om deze game te draaien. De Nintendo Switch gebruiken waarvoor het 'gemaakt' is, meenemen op weg, zit er bij deze game mogelijk niet in.

BRON Capcom

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?