Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil 5 pakt flink uit met CE

Capcom heeft de details van de Collector's Edition voor Resident Evil 5 bekendgemaakt, en ze zijn zeker niet zuinig geweest. Het is één van de grootste pakketten die we ooit bij een game hebben gezien. Zo krijg je onder andere een stalen box met de game erin, een bonus disc met de making-of, trailers en verschillende art. Daarnaast bevat het pakket een Chris Redfield actiefiguur, een Kijuju ketting en een mooie tas om alles keurig in te bewaren.

Deze versie is vrij anders in vergelijking met de CE die Japan voorgeschoteld krijgt. Zij ontvangen onder andere een 2GB geheugenstick en een art boek met 32 pagina's. Mocht je de collector's edition wel tof vinden, maar nog niet zeker weten of je de game ook wilt hebben, dan kun je nog even wachten tot en met 26 januari. Dan komt namelijk de demo van de game online.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?