Check hier alle PlayStation State of Play content

Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Resident Evil 5 knuffelgranaten

Om in de sfeer van leuke gadgets te blijven, ik heb weer iets heel aparts voor jullie gespot. Altijd al eens wat schattige granaten in huis willen hebben?

Met de knuffelgranaten van Resident Evil 5 heb je echt iets exclusief in huis, of zal ik eigenlijk zeggen explosief? Alleen vrij nutteloos om mee te gooien mocht je huis worden bestormd door zombies. Check de foto hieronder van deze leuke gadgets.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?