Resident Evil Resistance
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Resident Evil 3 Remake en Project Resistance komen samen uit

De remake van Resident Evil 3 en multiplayer shooter Resident Evil Resistance komen samen uit. Dit maakt Capcom bekend tijdens de State of Play livestream.

In ons vorig bericht hadden we gemeld dat Resident Evil 3 Remake was aangekondigd. Nu is het inmiddels ook bekend dat de twee games samen in een pakketje de releasedatum delen. Bij het aanschaffen van de nieuwe zombie ervaring, krijg je dus de multiplayer game Resident Evil Resistance er gratis en voor niks bij. Sinds de aankondiging is de titel van de multiplayer game veranderd. In plaats van Project Resistance, wordt dit gedeelte van de game Resident Evil Resistance genoemd.

Project Resistance4

Resident Evil 3 Remake en Resident Evil Resistance komen samen uit op 3 april voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?