Resident Evil 3 board game leert van de fouten van zijn voorganger

De Resident Evil 3 board game probeert de aanmerkingen van fans op de Resident Evil 2 board game in hun kickstarter te verwerken.

Steamforged Games heeft de taak op zich genomen om bordspellen te maken van video games en hier gaan ze vrolijk mee door. Eind april gaat de kickstarter voor de Resident Evil 3 board game online. Het team van Steamforged geeft aan dat ze hun best doen om de op-en-aanmerkingen van fans op Resident Evil 2: The Board Game mee te nemen bij het ontwikkelen van dit nieuwe bordspellen. Één van die aanmerkingen was dat het spel te donker was, wat in de video games natuurlijk goed werkt voor de sfeer, maar voor een bordspel kan het erg onhandig zijn. Daarom is het team begonnen meer verlichting aan te brengen in het artwork en het ontwerpen van lichtere areas.

De kickstarter van de Resident Evil 3 board game begint op 28 april 2020.

BRON Polygon

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?