Resident Evil 2: Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 januari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Resident Evil 2 krijgt volgende maand gratis DLC The Ghost Survivors

De remake van Resident Evil 2 is nog maar net uit, maar fans kunnen binnenkort al gratis DLC verwachten. Capcom maakte middels een tweet bekend dat The Ghost Survivors volgende maand uitkomt.

De populaire horrorgame die meer dan twintig jaar geleden uitkwam heeft recentelijk een remake gekregen. Naast verbeterde graphics en nieuwe gameplay-elementen krijgt de remake van Resident Evil 2 ook gratis DLC. Vanaf volgende maand kunnen fans aan de slag met drie verschillende verhalen. In "No Time to Mourn," "Runaway, en "Forgotten Soldier" volg je het verhaal van drie verschillende mensen die het incident in Raccoon City niet hebben overleefd. In deze drie "what if-" scenario's krijg je te zien hoe het is vergaan met respectievelijk de eigenaar van de wapenwinkel, de dochter van de burgemeester en met een soldaat.

Resident Evil 2 DLC

De remake van Resident Evil 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf 15 februari is de gratis DLC The Ghost Survivors beschikbaar.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?