Resident Evil 2 krijgt volgende maand gratis DLC The Ghost Survivors

Geplaatst:

De remake van Resident Evil 2 is nog maar net uit, maar fans kunnen binnenkort al gratis DLC verwachten. Capcom maakte middels een tweet bekend dat The Ghost Survivors volgende maand uitkomt.

De populaire horrorgame die meer dan twintig jaar geleden uitkwam heeft recentelijk een remake gekregen. Naast verbeterde graphics en nieuwe gameplay-elementen krijgt de remake van Resident Evil 2 ook gratis DLC. Vanaf volgende maand kunnen fans aan de slag met drie verschillende verhalen. In "No Time to Mourn," "Runaway, en "Forgotten Soldier" volg je het verhaal van drie verschillende mensen die het incident in Raccoon City niet hebben overleefd. In deze drie "what if-" scenario's krijg je te zien hoe het is vergaan met respectievelijk de eigenaar van de wapenwinkel, de dochter van de burgemeester en met een soldaat.

De remake van Resident Evil 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf 15 februari is de gratis DLC The Ghost Survivors beschikbaar.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 2: Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 januari 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord