Repareer je Xbox na een Red Ring of Death

Als je Xbox 360 kapot gaat door middel van een Red Ring of Death heb je de mogelijkheid om hem op te sturen naar Microsoft. Vervolgens gaan zij hem dan voor je repareren. Het probleem is alleen dat dit vaak erg lang duurt, waardoor je een hele tijd niet op je Xbox kan spelen.

Voor mensen die dit te lang vinden duren of waarvan de garantie is verlopen is er nu een tweede mogelijkheid. Je kunt nu een pakket kopen waarin alle benodigdheden zitten om je Xbox 360 weer te repareren. Dit pakket is bedacht door Xecuter. Xecuter heeft het pakket op 100 Xbox 360's getest waarvan er weer 87 bruikbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?