Remedy werkt aan nieuwe multiplayer game

Remedy Entertainment is naast een aantal andere projecten op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game, dat gericht is op multiplayer.

Het bedrijf heeft een goed jaar achter de rug met de release van Control, een game die goed werd ontvangen. Control kreeg in onze review ook een dik verdiende goede score. Dat Remedy bezig is aan aanvullende content voor die game is geen geheim, maar ze zijn bij de ontwikkelaar dus bezig met meerdere projecten. Zo wordt er ook gewerkt aan een nieuw Crossfire X project en Vanguard, een andere game die leunt op de multiplayer. Naast deze verschillende projecten heeft Remedy Entertainment dus ook nog een compleet nieuwe game in de pijplijn.

Control5

Behalve het feit dat het een lopend project is, laat Remedy Entertainment er niets over los. Wellicht komen we tijdens de komende E3 meer te weten.

BRON VG247

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?