Check hier alle E3 2021-content

CrossfireX

  • Ontwikkelaar Smilegate
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Remedy is bijna klaar met CrossfireX's campaign

Remedy is bijna klaar met het afronden van de campaign van CrossfireX. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat ze gaan starten met nieuwe projecten.

Deze informatie kwam vrij via het financieel rapport van het bedrijf. Remedy ken je wellicht wel van games als Control en Quantum Break. Zij zijn de samenwerking met Smilegate aangegaan om de campaign van CrossfireX te verzorgen. Ze geven in het rapport aan dat ze in de laatste fase zitten van de ontwikkeling. Zodra het oppoetsen van de singleplayer-modus erop zit, is de game klaar om te gaan. Doordat hun werk erop zit wat betreft CrossfireX, zijn veel van de medewerkers van Remedy overgezet op een nieuw project. Er wordt gespeculeerd dat het om Alan Wake 2 gaat. Bekijk hier de preview van CrossfireX.

CrossfireX Remedy campaign1

CrossfireX verschijnt in 2021 voor de Xbox-consoles.

BRON Remedy

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?