Remake Zelda:OoT voor de 3DS

Nintendo heeft gisteren na de persconferentie aan een select groepje journalisten beelden laten zien van de remake van Zelda: Ocarina of Time voor de Nintendo 3DS.

Helaas werd niet bekendgemaakt dat deze remake ook daadwerkelijk in productie gaat. Voor een officiële bevestiging moeten we misschien gaan wachten tot de gamescom 2010.

Wel hebben we gisteren beelden gezien van Legend of Zelda: Skyward Sword voor de Wii. Deze game kunnen we volgend jaar verwachten. De nieuwe Zelda zal gebruik gaan maken van de Wii MotionPlus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?