Remake Kirby's Fun Pak komt naar de DS

Vandaag is bekendgemaakt dat de oude SNES-game Kirby's Fun Pak uit 1996 een remake zal krijgen. De remake gaat Kirby Super Star Ultra heten en zal voor de Nintendo DS worden uitgebracht. De game zal er op grafisch gebied iets beter uit gaan zien. Ook worden er drie minigames toegevoegd die gebruik maken van het touchscreen.

Kirby Super Star Ultra zal vanaf 18 september 2009 in de winkels liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?