Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Remake Final Fantsy VII voor PSN?

Op de blog van Surfer Girl staat een nieuw gerucht. Ze vertelt ons dat Square-Enix remakes van de Final Fantasy serie op het PlayStation Network gaat zetten. De eerste game die aan de beurt zal zijn is Final Fantasy VII.

Men weet nog niet of de remakes verschil maken met het origineel. Surfer Girl zegt dat het zal gaan over grafische aanpassingen. Wat vinden jullie? Hebben jullie interesses in remakes of is het vergane glorie?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?