Dead Rising 2
  • ONTWIKKELAAR Blue Castle Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 september 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Remake Dead Rising zal geen flitsen meer maken

Dead Rising: Chop Till You Drop zal 27 februari verschijnen voor de Nintendo Wii. Als je de game vergelijkt met de Xbox 360 versie valt meteen op dat de Wii versie veel minder bezaait is met zombies als de Xbox 360 versie. Daarnaast zal hoofdrol speler Frank West geen camera meer met zich meedragen en dat is best raar te noemen, Frank West is namelijk een journalist die de perfecte foto wil maken. Daar draait de game eigenlijk om. Capcom legt het volgende uit over deze beslissing:

"the shutterbug's best friend was chopped in favor of a camera of a different sort."

Hiermee wordt bedoeld dat men bij Capcom de camera voor de game zelf van Resident Evil hebben overgenomen. Deze camera hangt vlak achter jou als hoofdpersoon, hierdoot zou het maken van photo's niet zo goed meer werken aldus Minoru Nakai, director en producer van de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?