Remake Dead Rising zal geen flitsen meer maken

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2018 12:20

Dead Rising: Chop Till You Drop zal 27 februari verschijnen voor de Nintendo Wii. Als je de game vergelijkt met de Xbox 360 versie valt meteen op dat de Wii versie veel minder bezaait is met zombies als de Xbox 360 versie. Daarnaast zal hoofdrol speler Frank West geen camera meer met zich meedragen en dat is best raar te noemen, Frank West is namelijk een journalist die de perfecte foto wil maken. Daar draait de game eigenlijk om. Capcom legt het volgende uit over deze beslissing:

"the shutterbug's best friend was chopped in favor of a camera of a different sort."

Hiermee wordt bedoeld dat men bij Capcom de camera voor de game zelf van Resident Evil hebben overgenomen. Deze camera hangt vlak achter jou als hoofdpersoon, hierdoot zou het maken van photo's niet zo goed meer werken aldus Minoru Nakai, director en producer van de game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Rising 2

Series

Dead Rising

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 september 2010

Ontwikkelaar

Blue Castle Games

Gameliner Awards

-

Lees meer