A Boy and His Blob

  • Ontwikkelaar Way Forward Technologies
  • Eerste releasedatum 4 februari 2010
  • Platformen Pc, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Remake A boy and his Blob?

Het Amerikaanse tijdschrift Nintendo Power heeft in de nieuwe uitgave een klein stukje geschreven waarin een remake van de NES klassieker A Boy and his Blob wordt aangekondigd.

Verdere informatie en afbeeldingen heeft onze redactie nog niet bereikt, dus zullen we nu nog niet een gat in de lucht springen maar tot die tijd, wachtend op de officiële aankondiging, wel alvast een vreugdedansje maken.

Update
De eerste screenshots zijn hier te vinden. Verder is bekend dat WayForward Technologies aan de remake werkt, die ongeveer in de herfst zal worden uitgebracht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?