Releasedatum XIII Remake vertraagd naar 2020

Geplaatst: 8 augustus 2019 20:49
Aangepast: 8 augustus 2019 21:02

Fans die reikhalzend uitkijken naar de XIII Remake moeten toch nog even langer wachten, want inmiddels is bekendgemaakt dat de game dit jaar niet meer gaat verschijnen.

De onverwachte aankondiging van XIII Remake eerder dit jaar krijgt een iets minder leuke wending. De game is namelijk vertraagd. In eerste instantie zou de opgepoetste versie eind dit jaar zijn opwachting maken, maar Microids heeft bekendgemaakt dat de game pas volgend jaar gaat verschijnen. François Coulon van Microids heeft in een officieel statement uitgelegd dat deze extra tijd nodig is om de game naar een hoger niveau te tillen.

Een exacte releasedatum is nog niet onthuld, maar XIII Remake moet nu in 2020 verschijnen voor de Xbox One, pc en PlayStation 4.

Bron: DualShockers
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XIII Remake

Series

-

Uitgever

Microids

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

PlayMagic Ltd

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord