World of Warcraft: The Burning Crusade Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 juni 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Releasedatum WoW: The Burning Crusade Classic gelekt

Blizzard lekte de releasedatum van World of Warcraft: The Burning Crusade Classic op BattleNet, voordat het snel weer werd weggehaald. De lek werd al snel opgemerkt op Wowhead.

Wowhead zit altijd direct boven op het nieuws van alles wat met blizzard te maken heeft. Vorige maand werd nog een nieuwe censuur in World of Warcraft gevonden. Nu konden sommige gebruikers zien dat World of Warcraft: The Burning Crusade in juni uit zal komen. Verschillende screenshots van het artikel dat per ongeluk op BattleNet stond laten dezelfde titel zien met de releasedatum in juni. Op Reddit wordt er fel gedebatteerd of de datum in het lek de daadwerkelijke releasedatum is of dat het hele bericht een foutje was. Blizzard heeft vooralsnog niet ontkent of bevestigt of de datum correct was.

World of Warcraft The Burning Crusade Classic1

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic is misschien al te spelen vanaf 1 juni.

BRON Wowhead

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?