Releasedatum Worms: Reloaded bekend

Gisteren heeft Team 17 bekendgemaakt dat Worms: Reloaded vanaf 26 augustus te downloaden is vanaf Steam voor een bedrag van ongeveer twintig euro.

In Worms neem je het als groep wormen op tegen een leger andere wormen en moet je ze uitschakelen met idiote wapens. Naast de standaard geweren heb je namelijk ook superschapen, holy-grenades en nog veel meer.

De game bevat 65 singlemissies, verdeeld over normale levels of de wat moeilijkere. Ook zal er een Bodycount modus aanwezig zijn, waarbij één worm het opneemt tegen een shitload aan vijandelijke wormen.

Worms zal een online multiplayer modus bevatten, waarbij je met vier personen maximaal, online tegen elkaar kunt opnemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?