Releasedatum Wolfenstein is bekend

Iedere gamer zal de game Wolfenstein 3D ongetwijfeld kennen. Noem de game in het bij zijn van een gamer en de kans is groot dat er bij hem of haar een glimlach verschijnt, veroorzaakt door dat heerlijke gevoel dat nostalgie heet. De eerste echte opvolger was Return To Castle Wolfenstein, deze verscheen in 2001 op de PC. Daarna volgden er nog conversies voor de PlayStation 2 en Xbox in 2003.

Activision heeft voor hun nieuwe next-gen game Wolfenstein een releasedatum genoemd. De game zal moeten verschijnen op 4 augustus dit jaar. Helaas is het nog niet bekend voor welke regio deze datum geldt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?