Releasedatum voor The Pathless bekendgemaakt

Geplaatst:

De releasedatum voor de avonturengame The Pathless is officieel bekendgemaakt. De game gaat op 12 november uitkomen op alle platformen.

Het nieuws werd door de ontwikkelaar van game Giant Squid aangekondigd op het blog van PlayStation. Deze releasedatum betekent ook dat The Pathless één van de launchgames wordt voor de PlayStation 5, die op dezelfde dag uitkomt in de Verenigde Staten. The Pathless is een mythische avonturengame waar de speler in de huid kruipt van het personage The Hunter. Zij moet, met haar pijl-en boog vaardigheden en haar adelaar-partner, het eiland waar de game zich afspeelt zien te bevrijden van een vloek.

The Pathless komt 12 november uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Apple Arcade en pc.

Bron: PlayStation

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Pathless

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

12 november 2020

Ontwikkelaar

Giant Squid Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord