The Club

  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Releasedatum voor The Club

Bizarre Games en SEGA hebben de releasedatum van hun game The Club vrijgegeven. The Club is een shooter die op Xbox 360, PlayStation 3 en PC gaat verschijnen.

De game zal vanaf 8 februari 2008 te koop zijn. De Amerikaanse gamers kunnen al eerder deze game spelen. Zij kunnen hem op 5 februari 2008 kopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?