Story of Seasons: Friends of Mineral Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 10 juli 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Releasedatum voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town gepubliceerd

Marvelous Europe heeft de releasedatum voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town voor Nintendo Switch aangekondigd. De game lanceert over een paar maanden Europa en Australië.

De game werd oorspronkelijk al uitgebracht op de Nintendo Game Boy Advance in 2003. Story of Seasons: Friends of Mineral is een complete remake ervan, maar dan gemaakt voor de Nintendo Switch. Fans van de oudere series krijgen de kans om de charmante wereld van Mineral Town opnieuw te kunnen bezoeken. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen. Deze Nintendo Switch-remake van de klassieke game behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release. Met boterzachte HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, worden veteranen en nieuwkomers uit de serie snel verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.

De game is verkrijgbaar op 10 juli 2020 in de winkel en de Nintendo eShop in Europa en Australië. De prijs van de game is nog niet bekend.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?