Releasedatum voor M.A.G.

De ontwikkelaars achter M.A.G. zullen hard hun best moeten doen om de beloftes waar te maken. Ze hebben de lat behoorlijk hoog gelegd voor zichzelf, aangezien ze een online ervaring willen brengen voor ruim 256 man online.

Schijnbaar zijn ze op de goede weg, M.A.G. moet namelijk al op 26 januari in de winkels liggen. De Amerikaanse winkels welteverstaan, de Europese releasedatum is nog niet bekend; al kun je wel raden dat die datum vlakbij 26 januari zal liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?