Releasedatum voor Flower

Thatgamecompany heeft altijd al abstracte games gemaakt. Zo was fl0w een game die niet echt een doel had, maar meer een game was waarin je lekker kon uitrusten. Nu komt de kleine ontwikkelaar met Flower.

De bedoeling van Flower is de wereld weer kleur te geven. Dit doe je door de wind zo te besturen dat alles kleurrijk wordt. De game zal op 12 februari te downloaden zijn op het PlayStation Network. Zal jij hem gaan downloaden?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?