FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Releasedatum voor FIFA 09

Na al eerder wat beelden van FIFA 09 te hebben gezien, komt Electronic Arts nu ook met een releasedatum voor de jaarlijks terugkerende footie.

Op 3 oktober 2008 mogen we de game verwachten. De game komt uit op alle hedendaagse platformen, namelijk de PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, pc, Nintendo Wii en Nintendo DS. Natuurlijk komt de game ook hier in de winkel te liggen, en natuurlijk voor een Gameliner-prijsje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?