Doctor Who: The Edge of Reality

  • Ontwikkelaar Just Add Water
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Releasedatum voor Doctor Who: The Edge of Reality bekendgemaakt

De releasedatum voor Doctor Who: The Edge of Reality is officieel bekendgemaakt. Dit heeft uitgever Maze Theory gedaan middels een trailer.

Doctor Who: The Edge of Reality werd een paar maanden geleden aangekondigd. In de game kruip je in de huid van de dertiende doctor Jodie Whittaker en tiende doctor David Tennant in een quest om de realiteit van de wereld te redden van de ondergang. Nu is de releasedatum van Doctor Who: The Edge of Reality onthuld. 30 september kunnen fans met de nieuwe Doctor Who-game aan de slag. De trailer is hieronder te bekijken.

Doctor Who: The Edge of Reality komt 30 september uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?