Releasedatum voor Dead Space: Extraction

EA die eerder al Dead Space uitbracht voor de Xbox 360, PC en de PlayStation 3, werkt al een tijdje aan Dead Space: Extraction voor de Wii. Deze game moet de gruwelijke horror, wat Dead Space zo kenmerkte, voortzetten op de Wii. Dit meer in de vorm van een on-rails shooter. Denk aan de speelstijl van Resident Evil: The Umbrella Chronicles, maar dan geheel in Dead Space stijl.

EA belooft dat Dead Space: Extraction het beste uit de Wii zal halen, de graphics zullen hetgeen wat je tot nu toe zag op de Wii, ruimschoots overtreffen. De game zal verschijnen op 29 september 2009 in Noord Amerika en op 2 oktober in Europa.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?