Crysis Warhead

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 11 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Releasedatum voor Crysis Warhead

De eerste uitbreiding van Crysis, Crysis Warhead, heeft een releasedatum gekregen. Deze standalone uitbreiding volgt het verhaal van het eerste deel vanuit een ander perspectief. Vandaag is er een releasedatum voor de game verschenen.

12 september zullen we weer kunnen op zijn scherpst kunnen knallen met Crysis Warhead. Cevat Yerli, de baas van Crytek had nog het volgende te zeggen over deze game:

"We think Crysis Warhead is going to offer a tremendous experience to a wide range of gamers. Fans of Crysis are going to enjoy more of the open-ended gameplay, cutting-edge visuals and huge, epic battles from the first game, while also finally finding out what kind of havoc Psycho was wreaking on the other side of the island."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?