Releasedatum voor Chronicles of Riddick

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena is de remake van de originele game, Escape from Butcher Bay. Deze game kwam uit voor de Xbox en PC. De game wordt ontwikkeld door Starbreeze Studios, die we ook kennen van The Darkness. In de game speel je Riddick die moet ontsnappen uit Butcher Bay. De game wordt gezien als een van de beste licentiegames ooit gemaakt.

Vandaag werden er meerdere dingen bekendgemaakt over de game. Zo zal hij onder andere 24 april voor Xbox 360, PC en PlayStation 3 gaan verschijnen. Daarnaast zullen er in maart demo's verschijnen van de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?