The Banner Saga 2

  • Ontwikkelaar Stoic
  • Eerste releasedatum 19 april 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Indie
  • Gameliner score -

Releasedatum van The Banner Saga 2 voor Nintendo Switch bekendgemaakt

Stoic heeft de releasedatum van The Banner Saga 2 voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. Vorige week kwam het eerste deel naar de Nintendo Switch en over twee weken kun je het volgende deel spelen.

In The Banner Saga 2 moet je ervoor zorgen dat je clan in barre tijden kan overleven. De keuzes die je maakt zijn belangrijk en bepalend voor je toekomst. Adviseer de andere clanleden, zet je middelen goed in en maak gebruik van de juiste tactieken om de vijanden te verslaan. Het tweede deel van de Banner Saga introduceert ook een nieuw ras aan de serie. De legendarische horseborn, een centaur-achtig ras, maakt de gevechten nog uitgebreider, maar zorgt ook voor nieuwe intriges. De game komt met een nieuwe soundtrack gecomponeerd door BAFTA-winnaar Austin Wintory.

ontbrekende afbeelding

The Banner Saga 2 komt op 7 juli naar de Nintendo Switch.

BRON Stoic PR

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?