Releasedatum van Kirby en DKC bekend

Toen Kirby's Epic Yarn en Donkey Kong Country Returns waren aangekondigd op de E3 was er nog geen releasedatum bij gegeven. Dat is nu wel even anders. Zie hier de release lijst van Nintendo in Amerika, en die data verschillen nooit zo veel met Europa.

Wii
Samurai Warriors 3: 27 september
Wii Party: 3 oktober
Kirby's Epic Yarn: 17 oktober
PokéPark Wii: Pikachu's Adventure: 1 november
FlingSmash: 7 november
Donkey Kong Country Returns: 21 november

New Carnival Games: 21 september
NBA JAM: 5 oktober
Just Dance 2: 12 oktober
GoldenEye 007: november
Sonic Colors: 16 november
Disney Epic Mickey: dit najaar

Met ook nog eens Metroid: Other M op 3 september herinneren wij de Wii-fans er aan om een derde bijbaantje te nemen en geen kleren of eten meer te kopen om genoeg geld te krijgen voor al dit moois.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?