Guacamelee! 2

  • Ontwikkelaar Drinkbox Studios
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting, Metroidvania
  • Gameliner score -

Releasedatum van Guacamelee! 2 bekendgemaakt

Drinkbox Studios heeft de releasedatum van Guacamelee! 2 bekendgemaakt. Het vervolg op de Metroidvania action platformer is volgende maand verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de pc.

In het nieuwe deel ga je wederom met Juan Aguacate op pad om een krachtige en gewetenloze luchador uit een parallelle tijdslijn te stoppen. Guacamelee! 2 biedt nieuwe levels, nieuwe vijanden, nieuwe personages en veel belangrijker nieuwe gameplay-mechanics. Met de nieuwe moves ontdek je de kleurrijke wereld doorspekt met Mexicaanse folkore. Ook kun je in local-coöp modus met vier man tegelijk de wereld bevrijden van het kwaad. Bekijk hier de aankondigingstrailer.

Guacamelee! 2 komt op 21 augustus naar de PlayStation 4 en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?