GRIP: Combat Racing
  • ONTWIKKELAAR Caged Element Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Racing, Indie
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum van GRIP: Combat Racing aangekondigd

Mindscape, Wired Productions Ltd. en ontwikkelaar Caged Element Inc. kondigen aan dat GRIP: Combat Racing vanaf 6 november 2018 verkrijgbaar is. De futuristische arcade combatracer komt 6 november naar de consoles en de pc.

De game, geïnspireerd op de Rollcage-games uit de jaren negentig, biedt tweeëntwintig tracks en vijftien verschillende gepantserde voertuigen met een uitgebreid arsenaal. Rollcage-veteraan Robert Baker heeft aan deze arcade combat racer meegewerkt, zodat je kunt racen over wegen, muren, plafonds en rotsen. Met de split-screen races en de toernooien kun je zowel online als offline de koning van het “asfalt” worden. Bekijk de releasetrailer hier.

GRIP: Combat Racing is vanaf 6 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Persbericht Mindscape

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?