Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy
  • ONTWIKKELAAR GUST Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 januari 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy onthuld

De releasedatum voor Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is officieel onthuld. De game komt nu op 29 januari 2021 naar de PlayStation 4, Nintendo Switch, pc en PlayStation 5. Dat heeft uitgever Koei Tecmo aangekondigd middels een persbericht.

De game moest eigenlijk deze winter uitkomen, maar is blijkbaar iets vertraagd. De game komt nu begin 2021 uit op alle platformen. Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is een direct vervolg op Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout die vorig jaar verscheen. Dit is uniek, want ontwikkelaar Gust heeft in de Atelier-franchise nog nooit een direct gevolg gemaakt. In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy keert hoofdpersonage Ryza terug voor een nieuw avontuur. Een aantal andere personages uit de eerste game zoals Lent, Marslink en Tao Mongarten keren ook terug, maar er worden ook een aantal nieuwe metgezellen geïntroduceerd.

Zo ontmoet Ryza in een café een jonge vrouw genaamd Zephine Baudouin die daar het prikbord met verzoeken beheert. Dit prikbord wordt een belangrijk onderdeel in Atelier Ryza 2. Met het voltooien van de verzoeken op dat bord verdient Ryza geld, exp en materialen in de game. Naast Zephine maakt de speler ook kennis met de de getalenteerde smid en graveur Dennis Holland, de winkelier Romy Vogel van Kurken Island de boerin Cassandra Cappelli.

Atelier Ryza 2 Lost Legends  the Secret Fairy1

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy komt 29 januari 2021 uit op de PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5 en pc.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?