Check hier alle E3 2021-content

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Releasedatum Tony Hawk 1+2 op Switch onthuld

De port van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 hebben eindelijk een releasedatum op de Nintendo Switch. Het duurt niet lang meer voordat eigenaren van de hybride console aan de slag kunnen met de game.

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 staan al jaren bekend als de gouden standaard op het gebied van skategames. Toen eerder dit jaar werd aangekondigd dat Tony Hawk's Pro Skater 1+2 naar de Nintendo Switch en next-gen-consoles zou komen, werd het nieuws ook met veel enthousiasme ontvangen. De PlayStation 5 en Xbox Series-versies verschenen al in maart van dit jaar, maar de releasedatum van de Nintendo Switch-versie liet nog op zich wachten. Tot nu. Activision heeft namelijk aangekondigd dat de game op 25 juni op de Nintendo Switch landt. Daarmee concurreert de skategame met Mario Golf: Super Rush, die dezelfde dag op het platform verschijnt. Vorig jaar verscheen de remaster ook al op de PlayStation 4 en Xbox One. Rudy beloonde de game toen met een mooi cijfer in zijn review van Tony Hawk's Pro Skater 1+2.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 verschijnt op 25 juni op de Nintendo Switch. De game is nu al te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Activision

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?