Releasedatum Tony Hawk 1+2 op Switch onthuld

Geplaatst: 5 mei 2021 21:17

De port van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 hebben eindelijk een releasedatum op de Nintendo Switch. Het duurt niet lang meer voordat eigenaren van de hybride console aan de slag kunnen met de game.

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 staan al jaren bekend als de gouden standaard op het gebied van skategames. Toen eerder dit jaar werd aangekondigd dat Tony Hawk's Pro Skater 1+2 naar de Nintendo Switch en next-gen-consoles zou komen, werd het nieuws ook met veel enthousiasme ontvangen. De PlayStation 5 en Xbox Series-versies verschenen al in maart van dit jaar, maar de releasedatum van de Nintendo Switch-versie liet nog op zich wachten. Tot nu. Activision heeft namelijk aangekondigd dat de game op 25 juni op de Nintendo Switch landt. Daarmee concurreert de skategame met Mario Golf: Super Rush, die dezelfde dag op het platform verschijnt. Vorig jaar verscheen de remaster ook al op de PlayStation 4 en Xbox One. Rudy beloonde de game toen met een mooi cijfer in zijn review van Tony Hawk's Pro Skater 1+2.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 verschijnt op 25 juni op de Nintendo Switch. De game is nu al te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Activision
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

Series

Tony Hawk

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord