Releasedatum Tekken 6 bekend

De releasedatum van Tekken 6 is vandaag officieel bevestigd door Namco Bandai. De releasedatum is vastgesteld op 30 oktober in Europa en in de UK.

Tekken 6 moet de nieuwe mijlpaal in de serie worden en na een kleine twee maanden weten we of het lange wachten wordt beloond met een knaller van een game, of dat het toch allemaal tegenvalt. Tekken 6 verschijnt voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?