Supreme Commander: Forged Alliance

  • Ontwikkelaar Gas Powered Games
  • Eerste releasedatum 16 februari 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Releasedatum Supreme Commander

De strategiegame Supreme Commander, die we begin 2007 al mochten verwelkomen voor de pc, heeft nu een releasedatum gekregen voor de Xbox 360. De maker van SC, 505 Games, heeft namelijk laten weten dat we op 12 september ook deze console mogen gebruiken om dit spel te spelen. Nieuw in deze versie van de game zijn bijvoorbeeld twee nieuwe multiplayer-modi en vernieuwde maps.

In Supreme Commander ben jij verantwoordelijk voor één van de drie rassen, en moet je ervoor zorgen dat je ze naar de heerschappij leidt. Dit kun je doen op verschillende mappen en in verschillende omstandigheden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?